George Andrei Crap - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

690 RON Donatii stranse
69% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am decis ca anul acesta sa imi donez ziua de nastere copiilor cu afectiuni oncologice.

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

In MagiCAMP copiii pot uita macar pentru perioada de perfuzii, tratamente si operatii si se pot juca, sub discreta supraveghere a medicilor, ca orice alt copil. Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză, toate gândite astfel încât fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

Pentru Andrei... Și pentru MagicCamp. Baftă multă în tot ce veți avea de făcut... Hai România ! Trezește-te !
09 Mar 2020
Felicitări pentru ceea ce face-ți, pentru ceea ce sunte-ți..... adevărați oameni!
09 Mar 2020
La multi ani si spor!
09 Mar 2020
La Multi Ani
09 Mar 2020
09 Mar 2020
La mulți ani Andrei
17 Feb 2020
La multi ani, Andrei! Ai un suflet urias! O picatura dintr-un ocean ..
17 Feb 2020