Cezar-Mihai Gavrila - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - MagiCAMP.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză:

Taberele MagiCAMP aduc „joacă la greu" copiilor cu afectiuni oncologice, cu arsuri grave (ConnectivCAMP) și celor care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului (BlueCAMP). 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Boeru Cristian Paul

100 RON
Sper ca am putut fi de folos si încurajez aceste activitati
06 Nov 2019
La multi ani!
05 Nov 2019
04 Nov 2019
04 Nov 2019
Sa fie cu folos celor care au nevoie.
04 Nov 2019