Corina Stefan - MagiCAMP

Am ales sa sustin copiii care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului

1,284 RON Donatii stranse
85.6% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Acestia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag, de obicei un frate sau o soră care a avut diagnostic oncologic si care a fost cândva în aceeasi tabără. Experiența taberei face minuni în viața lor pentru că o echipă de psihologi îi ajută să își găsească resursele pentru a procesa durerea și a merge mai departe. Echipa MagiCAMP a descoperit că acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei, și ne dorim să îi ajutăm în acest sens!

Obiectivul Asociatiei este ca, in cadrul evenimentului sportiv, Baneasa Forest Run din 3 noiembrie, sa stranga fonduri pentru a oferi 10 ședințe de terapie pentru 10 copii care au fost in taberele BlueCAMP anul acesta, adica 15.000 lei.

Eu nu alerg, insa pot sa sustin aceasta cauza si "de pe  margine", pentru ca pot sa ajut, pentru ca vreau sa ajut, pentru ca imi pasa.

Va rog sa donati, putin cu putin se face mult si Bine.  

Magia exista! O putem face chiar noi!  

Pentru cei care inca nu au aflat despre magia pe care o face Asociatia MagiCAMP, aici gasiti toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe facebook.com/magicamp.ro  

Multumsesc,

Corina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

27 Oct 2019

Anonymous

75 RON
27 Oct 2019
25 Oct 2019

Claudia Capriwer

500 RON
25 Oct 2019
Suntem alături de tine Corina si de copiii pe care ai ales sa i sprijini!Bravo!
24 Oct 2019
24 Oct 2019
24 Oct 2019