Ovidiu Crasnaru - MagiCAMP

Impreuna putem ajuta copiii! Magia chiar e în fapte!

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

In data de 3 noiembrie alerg la Baneasa Forest Run si de data aceasta am ales ca efortul pasilor mei sa aiba si un sens BUN.

Am ales sa sustin Asocitia MagiCAMP care sprijina copiii diagnosticati cu cancer, copiii care au suferit arsuri grave si copiii care au pierdut pe cineva drag (mama, tata, frate, sora) prin numeroase proiecte, printre care si cel de a oferi sedinte de consiliere psihologica pentru 10 copii care au pierdut un suflet drag.

Impreuna putem ajuta acesti copii! Magia chiar e în fapte!

Magic e sa ajutati si sa va implicati printr-o donatie, putin cu putin se face mult si Bine.

Toate proiectele Asociatiei MagiCAMP le gasiti aici:www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro

Va multumesc,Ovidiu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

Petre

75 RON
23 Oct 2019

Violeta

100 RON
Magia sta in implicarea noastră!!!
23 Oct 2019
23 Oct 2019