Iulian Raeschi - Asociatia MAGIC

Ma pun în locul altora mai puțin norocoși si vreau sa încerc sa ajut, sa fiu de folos.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Doar iubind dăruim bucurie și dacă suntem deschiși copii simpt asta, toți copii bolnavi, mai ales cu bolile astea grave merita orice picatura de bucurie, atentie și sa fim alături de ei și de părinți lor. Când eram copil, pe la vârsta de 8 ani  tatăl meu a decedat și știu cum e sa crești fără un părinte, d- apăi fără amândoi. E greu sa pierzi un copil, un parinte, Să-l ști bolnav sa-l vezi cum suferă și sa nu poți face nimic. Dureros! Acum am și eu copil nici nu vreau sa îmi imaginez, dar ma pun în locul altora mai puțin norocoși. Vreau sa pot ajuta, sa încerc sa fiu de folos. 

În taberele MagiCAMP există o serie de copii numită BlueCAMP. Acestia sunt copiii care au pierdut pe cineva drag, de obicei un frate sau o soră care a avut diagnostic oncologic, acești copii au nevoie de ședințe de terapie individuală, în completarea taberei, și imi doresc să îi ajutăm în acest sens. 

Va rog sa donati, putin cu putin se face mult si Bine.  

Magia exista! O putem face chiar noi!  

Pentru cei care inca nu au aflat despre magia pe care o face Asociatia MagiCAMP, aici gasiti toate proiectele lor: www.magicamp.ro si pe facebook.com/magicamp.ro  

Va multumesc,

Iulian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!