Paulina Eliza Selaru - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prieteni,

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Taberele MagiCAMP aduc „joacă la greu" copiilor cu afecțiuni oncologice, cu arsuri grave (ConnectivCAMP) și celor care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului (BlueCAMP).

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face astazi este să fii alături de mine donand bani către acestă cauză. Ani de zile mi-am petrecut ziua de nastere alaturi de familie.In acest an mi-am dorit mai mult. Si anume sa daruiesc bucuria gandului tau bun celor care au nevoie de ajutor si de sustinere morala. Vom deveni impreuna o mare familie in care gesturile desi par marunte devin importante, precum un pupic al copilului trezit dimineata care va ramane pe obraz pana te intorci seara de la munca.

Nu-mi doresc cadouri. Alaturi de voi ma voi bucura ca am sansa sa aduc zambetul pe buzele unui copil. Un cadou nepretuit. Ziua mea de nastere, alaturi de voi, prieteni, se va sublima in nepretuitele clipe ale vietii unor suflete curate !

Împreună suntem mai buni!

Va iubesc, oameni buni !

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

De asemenea, cu un SMS la 8844, cu textul MAGIC, vei dona 2 EURO lunar pentru această cauză. Mai multe depre MagiCAMP puteti afla de aici: www.magicamp.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!