Ilie Rosu - MagiCAMP

Alerg pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor diagnosticati cu cancer si parintilor lor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

Am reusit sa parcurg  distanta dintre Sofia si Bucuresti, in mai multi ani, fluturand de fiecare data drapelele Romaniei, Bulgariei si Uniunii Europene.  Voi lua startul in prima etapa, de la Sofia in cadrul 1000 km Balkan Charity Challenge. Daca voi avea energie, voi incerca si urmatoarea etapa.

Anul acesta voi alerga pentru Asociatia MagiCAMP, care sprijina copiii diagnosticati cu cancer, unul din multe lor proiecte este Tabara Magicamp, unde copiii magici isi retraiesc copilaria, isi recapata increderea in ei dupa lungi perioade de suferinta in saloane de spital.  Tabara MagiCAMP, din Branesti, Dambovita, ofera bucurie inca din anul 2014,  in acest an au trecut pragul taramului magic aproape 300 de copii, timp de 12 saptamani. 

Va rog  sa-mi fiti alaturi cu o donatie, sa facem Bine impreuna pentru copiii atat de greu incercati prea devreme de viata. 

Mai multe despre proiectele Asociatiei MagiCAMP: www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro.

Multumesc,

Ilie Rosu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!