Dorin Alexandru Ghiran - Asociatia MAGIC

Alerg pentru a sustine cauza MagiCAMP

560 RON Donatii stranse
80% Complete
700 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

In perioada 28-29 octombrie voi alerga la 1000 Km Balkan Charity Challenge 2019 pentru a sustine cauza MagiCamp, tabara pentru copii diagnosticati afectiuni grave.

In tabara exista un panou vertical pentru catarari, tiroliana, se trage cu arcul, se merge la caluti si se picteaza. Pana la anul organizatorii taberelor isi propun sa mai ridice un nou corp de cladire la Branesti.

Toate aceste activitati ii ajuta pe copii sa isi creasca increderea in propriile forte, independenta si interesul fata de construirea de prietenii noi si participarea la diferite activitati sociale. Pentru multi dintre copii aceasta este prima experienta a unei tabere, iar pentru cei cu o stare grava, aceasta ar putea fi, din nefericire, singura tabara la care vor merge vreodata.

Am inceput sa alerg in urma cu 7 ani pentru ca imi place foarte mult stilul de viata activ, sa fac sport, sa imi depasesc limitele si ma bucur foarte mult sa pot contribui la constructia unui nou corp de cladire in MagiCamp.

Cred ca inainte de toate este necesar sa realizam ca doar printr-o atitudine colectiva, prin a fi uniti, prin a constientiza cat de importanta este contributia fiecaruia dintre noi, putem ajuta la dezvoltarea taberei MagiCamp.

Asa cum fiecare dintre noi este responsabil pentru alegerile facute, trebuie sa aratam ca ne pasa si de problemele comunitatii in care traim si sa fim pregatiti sa ne implicam in campanii umanitare, precum sprijinirea nevoilor copiilor diagnosticati cu cancer sau cu dizabilitati fizice.

In acelasi timp, cu totii trebuie sa stim ca pentru a putea cere sa fim ajutati, trebuie sa ajutam si noi la randul nostru.

Fiecare gest al nostru conteaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Anonymous

30 RON
31 Oct 2019

Anonymous

300 RON
30 Oct 2019

SCHIAU MIHAI

50 RON
Mult succes!
24 Oct 2019

Anonymous

30 RON
18 Oct 2019

Anonymous

150 RON
18 Oct 2019