Liliana Stroescu - MagiCAMP

Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

510 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Anul acesta alerg la Maratonul București pentru a ajuta copiii din Magicamp și a le face viaţa mai bună.

Datorita Magicamp, viaţa copiilor cu afectiuni oncologice este mai veselă și plină de joacă, Magicamp fiind un loc de poveste creat special pentru ei.

Vrem să ajutăm și noi și să aducem zâmbete pe chipul copiilor care duc această luptă grea cu o boală nemiloasă. Implicarea noastră înseamnă enorm, înseamnă că lupta pentru viața micuților continuă. Poţi face și tu o faptă bună, hai să aducem împreună speranţă în sufletul lor, al micuţilor supereroi.

Fiecare donatie, fiecare like sau share ajută misiunea dificilcă a Asociatiei MagiCAMP de a îmbunătăţi viaţa copiilor cu afecţiuni oncologice.

Doar impreuna putem face o schimbare in viața lor. 

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care MagiCAMP o face, aici puteti afla: www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro.

Magic is something YOU make!

Multumesc,

Liliana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

9 Donatii

Anonymous

30 RON
12 Oct 2019
10 Oct 2019

Anonymous

50 RON
08 Oct 2019

Anonymous

50 RON
08 Oct 2019

Anonymous

100 RON
08 Oct 2019

Anonymous

50 RON
08 Oct 2019
Felicitari pentru intitiativa !
08 Oct 2019

Anonymous

100 RON
08 Oct 2019

Anonymous

30 RON
07 Oct 2019