Adrian Mirica - MagiCAMP

Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

71 RON Donatii stranse
14.2% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Anul acesta la Bucharest Marathon, pe 13 octombrie, imi doresc sa alerg un Semi sub 1h45, insa si mai mult imi doresc sa ajut copiii cu afectiuni oncologice de care Asociatia Magicamp are grija prin proiectele lor. Le sunt recunoscator celor din echipa pentru ca ma ajuta sa-mi indeplinesc aceste doua obiective.

Doar impreuna putem face o schimbare in viața lor. 

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care MagiCAMP o face, aici puteti afla: www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro.

Multumesc,

Adrian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

08 Oct 2019
go for it :)
07 Oct 2019