Danusia Sandulescu - Asociatia MAGIC

Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Există o zicere: când vrei ceva cu adevărat găsești o muză, când nu vrei ceva cu adevarat, găsești o scuză. În cazul de față, muza mea o reprezintă copiii MagiCAMP - asociația care sprijină copiii bolnavi de cancer.  Pentru ei voi alerga la Maratonul Bucuresti din 12-13 octombrie si vă rog mult să ne fiți alături. 

Fericirea din ochii copiilor de câte ori trăiesc un moment care îi încântă e inspirație pentru noi și promisiune că dacă EI nu se lasă, noi nu avem nicio scuză să o facem!

Copiii din MagiCAMP merită tot. Trec prin lupte pe care noi nici nu ni le putem imagina. E de datoria noastră să îi ajutăm, donând oricât de puţin. E un privilegiu să-i întâlneşti! Te rescriu şi te învaţă în profunzime sensul cuvintelor “bucurie”, “prietenie”, “dăruire”, “copilărie”, „fericire”, „putere”.

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care Asociatia MagiCAMP o face, aici aflati despre multele lor proiecte: www.magicamp.ro si pe www.facebook.com/magicamp.ro

Împreună putem aduce bucuria în viaţa cât mai multor copii cărora cancerul le răpeşte copilăria!

Va multumesc,

Danusia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

Gabriel Necula

50 RON
07 Oct 2019