Cristian Bostina - MagiCAMP

Iron42

1,300 RON Donatii stranse
26% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
227 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

In momentul in care intri intr-o sectie oncologica pentru copii iti dai seama ce vointa si curaj au cei mici si cata nevoie au acestia ca cei dragi sa fie alaturi de ei. De cele mai multe ori costurile parintilor sunt enorme asa ca impreuna cu Magichome vreau si eu impreuna cu voi sa ajut un parinte sa fie alaturi de copilul lui in drumul catre vindecare.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

2 Donatii

300 RON
.
15 Jan 2020
1,000 RON
may the force be with you!
13 Sep 2019