Denis Bobaru - MagiCAMP

Cadourile primite pentru zilele de nastere pot fi atat de inutile pe cat de utile ar putea fi finantarile pentru copiii care chiar au nevoie!

1,500 RON Donatii stranse
50% Complete
3,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Cadourile primite pentru zilele de nastere pot fi atat de inutile pe cat de utile ar putea fi finantarile pentru copiii care chiar au nevoie!

Copiii de care are grija Asociatia MagiCAMP merita toate cadourile din univers, pentru ca ei isi petrec zilele de nastere, de cele mai multe ori, prin spitale. 

Mai multe despre magia pe care Asociatia MagiCAMP o face pentru copiii diagnosicati cu cancer puteti afla aici: www.magicamp.ro si de pe pagina lor de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro 

Multumesc, 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donatii

06 Sep 2019
30 Aug 2019
29 Aug 2019