Camelia Serbu - MagiCAMP

Fă rai din ce ai!

555 RON Donatii stranse
100% Complete
550 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Taberele MagiCAMP aduc bucurie copilașilor care au trecut prin prea multe pentru vârsta lor. Iar  povestea lui Relu m-a impresionat profund. Un copil de la care avem multe de învățat. Așa că hai să facem cât mai mulți copii să zâmbească!

Puteți viziona filmulețul cu Relu aici:

https://www.facebook.com/magicamp.ro/videos/2045262019115309/


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

6 Donatii

13 Aug 2019
Mă bucur că împreună putem să îl ajutăm pe Relu.:)
10 Aug 2019

Anonymous

30 RON
07 Aug 2019
La multi ani!
07 Aug 2019
06 Aug 2019
La cât mai multe zâmbete!
06 Aug 2019