Nicoleta Elisabeta Mircea - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donations raised
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor! Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze nobile in sprijinul copiilor cu afectiuni oncologice.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și..în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză, taberei MagiCAMP.

MagiCamp este locul unde prin joaca si diferite activitati sociale, sunt ajutati copiii cu afectiuni oncologice si cei care au suferit arsuri grave.Aici se intalnesc si copiii care au suferit pierderea cuiva foarte drag, un membru al familiei. Ei sunt ajutati sa depaseasca cel putin pentru scurt timp durerea fizica sau sufleteasca, prin activitati diverse: joc,pictura,sport, teatru,echitatie...e.t.c, sub supravegherea catorva voluntari dar si a unor medici,psihologi..

Mai multe informatii despre MagiCAMP gasiti aici https://magicamp.ro

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!