Nicoleta Elisabeta Mircea - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor! Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze nobile in sprijinul copiilor cu afectiuni oncologice.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și..în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză, taberei MagiCAMP.

MagiCamp este locul unde prin joaca si diferite activitati sociale, sunt ajutati copiii cu afectiuni oncologice si cei care au suferit arsuri grave.Aici se intalnesc si copiii care au suferit pierderea cuiva foarte drag, un membru al familiei. Ei sunt ajutati sa depaseasca cel putin pentru scurt timp durerea fizica sau sufleteasca, prin activitati diverse: joc,pictura,sport, teatru,echitatie...e.t.c, sub supravegherea catorva voluntari dar si a unor medici,psihologi..

Mai multe informatii despre MagiCAMP gasiti aici https://magicamp.ro

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!