Calin Chichisan - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,900 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, MagicHOME, care este un proiect al Asociatiei MagiCAMP. MagicHOME oferă familiilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte, servicii de suport non-clinic precum terapie prin artă şi suport psihologic.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Mai multe despre proiectele Asociatie MagiCAMP: www.magicamp.ro

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

9 Donatii

La Multi Ani
05 Jul 2019
La mulți ani nasule! sănătoși, plini de energie și multa iubire
05 Jul 2019
Felicitări pentru inițiativă! Să ai parte de sănătate și multe, multe bucurii! La mulți ani!
05 Jul 2019
La mulți ani Călin!
04 Jul 2019

Nae L

200 RON
La multi ani,Caline!
04 Jul 2019
La multi ani cu sanatate !!! + semanturi pe plic
04 Jul 2019

Lica

200 RON
La multi ani cu sanatate si bucurii !!!
04 Jul 2019

Nicu P.

500 RON
LA MULTI ANI CU SANATATE!
28 Jun 2019

Anonymous

150 RON
Lma
26 Jun 2019