Florin Baciu - MagiCAMP

Erau zile in care parintii dormeau in masini. Acum exista MagicHome. Tine de noi sa schimbam putin, sa oferim un sprijin.Impreuna putem face ceva.

780 RON Donatii stranse
78% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
13 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

8 Donatii

18 Jun 2019

Bianca B

100 RON
Muuulta sanatate!
14 Jun 2019
10 Jun 2019

Iuliana

150 RON
10 Jun 2019
08 Jun 2019

Irina

200 RON
08 Jun 2019

Bogdan V.

50 RON
05 Jun 2019

Mina

50 RON
La multi ani cu sanatate!
05 Jun 2019