Alina Virlan - MagiCAMP

Alergam pentru a aduce bucurie in sufletele copiiilor diagnosticati cu cancer si parintilor lor

410 RON Donatii stranse
58.571428571429% Complete
700 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

MagiCamp este locul unde copiii carora viata nu le-a oferit bucuria jocului in jurul blocului sau pe ulita bunicilor isi recupereaza nastrusnicia pierduta prin spitale sau centre de recuperare.


Catarari pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitatie, pictura, sport, teatru, cantat la tobe si multe alte activitati surpriza, toate acestea sunt gandite astfel incat fiecare copil sa poata participa, indiferent de provocarile de mobilitate sau de alt tip cu care se confrunta.


Ele sunt menite sa ajute la formarea de amintiri, la cresterea increderii in fortele pe care nici nu banuiau ca le au, a independentei si a interesului lor fata de construirea de prietenii si clipe pe care sa le povesteasca parintilor cu zambetul pana la urechi.


Pe 19 mai, in cadrul cursei cu obstacole marca “Asaltul lupilor”, la Iasi, voi alerga tocmai pentru ca toata bucuria descrisa mai sus sa fie adusa copilasilor care au nevoie de ea si pentru ca taberele de joaca sa poata primi cat mai multi participanti.


Pentru asta am nevoie si de ajutorul tau si al prietenilor tai pentru ca mana de la mana sa reusim sa strangem o mica parte din fondurile necesare reconstruirii “amintirilor din copilarie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

5 Donatii

Anonymous

30 RON
12 May 2019
08 May 2019

Anonymous

100 RON
Good luck!
04 May 2019

Anonymous

150 RON
you go, girl!
04 May 2019
03 May 2019