Andra Tones - MagiCAMP

Alerg pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor diagnosticati cu cancer si parintilor lor

502 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Azi am ales sa fiu alaturi de MagiCamp pentru a doua oară, sprijin cauza lor alergand in data de 19 mai la Asaltul Lupilor din Iasi, unde voi dobori fiecare obstacol, oricat de dificil.

Îmi doresc foarte mult sa aduc bucurie in sufletele copiilor care au trait experiente greu de imaginat.


Vino alaturi de noi ca, impreuna, sa facem o Romanie mai buna prin sport si fapte bune care, adunate de la fiecare, fac diferenta!


Fiecare donatie a voastra, fiecare like sau share ajuta misiunea dificila a Asociatiei MagiCAMP de a aduce bucurie si sprijin in viata copiilor cu afectiuni oncologice si a familiilor lor.

Fondurile stranse vor fi folosite pentru MagicHome din Iasi, refugiul parintilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

6 Donatii

myOwn

200 RON
17 May 2019
Pentru ca esti o prietena minunata si pentru ca te admir pentru ceea ce faci! Esti un model de ambitie pentru mine si multi altii!
16 May 2019

Alexandru Cristian

50 RON
15 May 2019

Anonymous

75 RON
15 May 2019
13 May 2019

Anonymous

30 RON
Pentru un strop de fericire si o raza de speranta, felicitari celor ce se implica si aleg sa nu stea deoparte!
27 Apr 2019