ELISABETA SIMION - Asociatia MAGIC

Cel mai frumos cadou de ziua mea

850 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Despre povestea Magicamp am aflat dintr-un reportaj TV  si m-a emotionat. Am cautat mai multe informatii si am aflat  de Vlad Voiculescu, persoana care a inceput acest proiect in casa si curtea parintilor sai. Ne-am imprietenit pe facebook si am aflat de la el  ca in acea perioada  venise in tara (el locuind si lucrand in Viena la acel moment) pentru a cumpara terenuri in comuna parintilor sa poata extinde tabara ( cred ca era sfarsitul lui decembrie 2014). M-a impresionat gestul lui (mai ales ca era in preajma sarbatorilor de iarna iar el parea ca nu se pregateste pentru ele, dar avea un alt obiectiv -maret) si am decis ca as putea contribui si eu cu putin. In fiecare an am povestit cunoscutilor despre aceasta campanie in ideea de a convinge cat mai multi oameni sa faca donatii sau sa se alature campaniei.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

8 Donatii

Anonymous

75 RON
28 May 2019
150 RON
La multi ani Betty! Sa fii sanatoasa si fericita! Mult succes in tot ceea ce ti ai propus!
23 May 2019
La multi ani, Beti! Felicitari pentru idee.
22 May 2019

Madalina

150 RON
La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ramai plina de energie pentru toate proiectele frumoase pe care le ai! Te pup cu drag!
16 May 2019
La multi ani, Eliza!!! Iti doresc sa ai parte de zile senine si fericire, pe masura sufletului tau mare!
16 May 2019
16 May 2019

Anonymous

75 RON
14 May 2019
La multi ani, Eliza, felicitari pentru inititativa si succes!
04 May 2019