Cristiana Cretu - Asociatia MAGIC

Alerg pentru zambetele copiilor din MagiCAMP

700 RON Donatii stranse
87.5% Complete
800 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput sa alerg in 2016 in urma unui pariu facut la un pahar de vin. Primii KM au fost cei mai grei. Porneam prea tare, oboseam prea repede, mai mult mergeam decat alergam. Dar am avut alaturi de mine oameni minunati care si-au rupt din timpul lor pentru a alerga alaturi de mine si pentru a ma invata sa imi gasesc ritmul potrivit mie. Si asa am ajuns la prima cursa care s-a desfasurat in padurea Baneasa. Anotimp dupa anotimp, cursa de Cros de la Baneasa a devenit una dintre cursele mele de suflet. Anul 2018 a inceput cu vise de 21 de km dar decizia de a pleca la Viena m-a indepartat de alergare. Timpul s-a contractat iar relatia mea cu alergarea s-a racit.

M-am apropiat in schimb de MagiCAMP in vara anului 2018. Am fost cucerita de oamenii faini pe care i-am cunoscut, de zambetele copiilor, de povestile din tabere, de imbratisari fara sfarsit, de imaginile cu aventuri din tabere, de inimile si bunatatea celor care pregatesc fiecare detaliu, fiecare joc, fiecare clipa petrecuta de copii in taberele de la Branesti. Momentele petrecute incercand sa ajut m-au determinat chiar sa aplic pentru a deveni voluntar in aceste tabere.

Cand am vazut pe pagina de Facebook Baneasa Forest Run ca in aceasta primavara cauza sustinuta este MagiCAMP am zis ca este un semn. Asa ca intr-o seara am cautat bilete de avion, mi-am platit inscrierea la cursa de Cros, am vorbit cu prietenii din Romania si le-am spus ca voi alerga din nou. Asa se face ca nu voi fi singura pe poteci. Fratele meu Alexandru si inca doi prieteni, Andrei si Daniel mi-au dat de veste ca vin alaturi de mine si refacem gasca de alergare. De data asta alaturi de zambetele noastre vrem sa aducem zambete pe chipurile copiilor carora cancerul furat copilaria pentru ca fiecare copil merita sa aiba o copilarie si mai ales pentru ca nimic nu poate concura cu zambetul unui copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2019

La ediția a 3-a Băneasa Forest Run alergăm pentru ca 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP. O săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină

10 Donatii

Go go go, Cris!!!
24 Mar 2019
22 Mar 2019
22 Mar 2019
Bravo Cris!
21 Mar 2019
Super, Cris! Esti minunata! :*
20 Mar 2019

Ioana Dinulescu

50 RON
Hai Cris!
20 Mar 2019

Diana

300 RON
Alergare usoara suflet frumos de copil!
20 Mar 2019

Anca

50 RON
Succes mult in tot ceea ce faci!
20 Mar 2019
Esti minunata, la fel ca initiativa si perseverenta ta! Te pup
20 Mar 2019
Bravo Cris. Felicitari ptr initiativa.
20 Mar 2019