Alexandru Toma - MagiCAMP

Alerg pentru zambetele copiilor din MagiCAMP

230 RON Donatii stranse
46% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, in martie voi alerga din nou la Baneasa Forest Run in scop caritabil pentru MagiCAMP. Daca vreti sa ajutam sa schimbam vietile copiilor cu afectiuni grave alaturi de cei de la MagiCAMP o puteti face la linkul de mai jos. Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2019

La ediția a 3-a Băneasa Forest Run alergăm pentru ca 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP. O săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină

5 Donatii

50 RON
Run with the wind, Alex! :)
20 Mar 2019

MK

50 RON
19 Mar 2019
sper ca banutii sa ajunga la cei care au nevoie de ei. Run Alex! Run!
18 Mar 2019
18 Mar 2019

Bi

50 RON
18 Mar 2019