Valeria Chivu - MagiCAMP

Alerg pentru zambetele copiilor din MagiCAMP

530 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copilăria înseamnă joacă, bucurie, fericire și iubire sau cel puțin așa ar trebui să fie într-o lume ideală. În lumea noastră, sunt copii a căror grijă nu este joaca, ci sănătatea. Nu avem puteri magice, dar avem puterea să le alinăm suferința și să le aducem zâmbete. Un like aduce un zâmbet, un share aduce o îmbrățișare, iar o donație toată recunoștința unor suflete mari. Este atât de ușor să faci bine!

Mă alătur Asociației MagiCAMP de a aduce bucurie si sprijin in viata copiilor cu afectiuni oncologice și vă cer ajutorul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2019

La ediția a 3-a Băneasa Forest Run alergăm pentru ca 10 copii bolnavi de cancer să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP. O săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină

7 Donatii

Doamne ajuta!
18 Mar 2019
Succes!
17 Mar 2019

R

100 RON
11 Mar 2019

Cla

50 RON
11 Mar 2019
Să fie bine. :)
22 Feb 2019
21 Feb 2019
Succes Valeria!
21 Feb 2019