Adrian MITAR - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou

150 RON Donations raised
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

Semenii noștri au mereu nevoie de ajutor. Ține de noi să deschidem ochii, să le fim alături și sa îi ajutam.

Anul acesta am decis sa-mi sarbatoresc ziua de nastere altfel. Vă rog să ma ajutați să strâng cât mai mulți bani pentru un proiect foarte drag mie:

MagicHOME

  Aici am descoperit oameni minunați care ajută zilnic oameni necăjiți. Vă invit să îmi fiți alături și le dăm o mână de ajutor.

Va promit că vă veți simți minunat, ajutând.

 

Vă mulțumesc.

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

1 Donations

Anonymous

150 RON
Succes !
17 Jan 2019