Ioana Bostan - MagiCAMP

Bucuriile dăruite sunt mici visuri care strălucesc

1,125 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când suntem copii tropăim de nerăbdare să adăugăm ani, pentru a putea face lucruri așa-zis nepermise. Când suntem adolescenți sau tineri, ne mișună gândurile de trăire la maximum, cu adrenalină, inconștiență sau pură nebunie frumoasă de a ne împlini visuri. Când devenim adulți (nu mereu și maturi), ne dorim să uităm cifrele din actele de identitate, să oprim timpul în loc, să fim din nou fără griji.

Anul acesta îmi doresc să fiu fetița plină de curiozitatea de a afla, adolescenta neastâmpărată de visuri noi, femeia fără vârstă și omul-bucurie.

Ziua mea e doar o iluzie, dar bucuria dăruirii e visul care strălucește în buzunarul meu de la inimă. Iar de vreo jumătate de an, am ales să intru de la distanță cu un strop în visul materializat de MagicCamp. O echipă cu adevărat magică. De oameni care aduc zâmbet pe chipuri de copii care trec prin mari suferințe dar care păstrează mult sclipici în inimi. Cu speranță și dorința de a trăi bucurie în fiecare secundă.

Lor doresc să le dăruiesc în 2018 această zi, împreună cu voi, prietenii mei. Mulțumesc pentru darul de a vă avea în viața mea. Și de a alege să dăruiți o picătură de bucurie din AZI.

Ioana, fără vârstă

 


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicBOX

MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. 

10 Donatii

Suzana

75 RON
La mulți ani, dragă Ioana!
28 dec 2018

The Drancas

500 RON
Cu un pic de la fiecare, spre schimbare! La multi ani, Ioana!
28 dec 2018
28 dec 2018
La multi ani Ioana Bostan
28 dec 2018

Cornelia

75 RON
28 dec 2018

Tatiana

75 RON
Felicitari Ioana si La multi ani binecuvântați!
26 dec 2018
26 dec 2018
26 dec 2018

Mara

55 RON
26 dec 2018
bucurie în clipe
26 dec 2018