Elena Soare - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,080 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea îmi doresc să primesc doar sănătate - și dacă eu primesc sănătate, îmi doresc ca și cei mai puțin norocoși să o primească. De când am decis să fac asta am în gând numai rugăciunea pe care o spunea bunica mea în fiecare seară: „Dă, Doamne, sănătate la toți copiii lumii și la ai mei!”

Așa că am ales să direcționez darurile pentru ziua mea către Magic Home, un proiect pornit de oameni frumoși și curați, un proiect în care eu cred cu tărie. La Magic Home, familiile copiilor diagnosticați cu diferite boli grave vor putea sta în siguranță și liniște, aproape de spital, până când copilul lor e gata să meargă acasă. Fără dormit în mașini și în hoteluri insalubre, singuri cu toate temerile lor, ci într-un loc în care, alături de alte familii în aceeași situație, pot primi sprijin și atenție, pentru că trec prin cea mai grea perioadă din viața lor.

Cred că orice mic sau mare ajutor contează pentru Magic Home, dar cel mai mult îi ajută ajutoarele financiare. Așa ca orice mică donație pentru Magic Home poate fi mare.

Banii strânși îi vor ajuta să meargă mai departe și să finalizeze acest acasă departe de casă pentru cei mai vulnerabili părinți.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

10 Donatii

O admiratoare secreta

150 RON
Un gest foarte nobil. Esti demna de admirat din toate punctele de vedere, o supermama si o superprietena. Daca as fi si eu ca tine macar 10 % deja m-as putea considera un om bun. Tu esti un inger! La Multi Ani, frumosi si sanatosi, Elena! ❤️
23 Dec 2018
La multi ani!
23 Dec 2018

Eugenia si Ion Andronescu

30 RON
La multi ani Elena!
23 Dec 2018

Anonymous

50 RON
23 Dec 2018
Happy Magic Day!
21 Dec 2018
"Parfumul ramane intotdeauna in mana celui ce daruieste trandafirul." La multi ani, Elena!
20 Dec 2018
Din toata inima
14 Dec 2018

Anonymous

100 RON
La mulți ani sănatoși, Elena, copii și părinți! C.
14 Dec 2018

Anonymous

150 RON
14 Dec 2018
100 RON
La mulți ani, suflet frumos!
14 Dec 2018