Un cadou pentru copiii MagiCAMP/Un cadeau pour les enfants MagiCAMP

 

Gabriela Wimphen Asociatia MAGIC

100% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Rien n'est plus beau que de partager la joie avec ceux qui en ont le plus besoin.

Cette année, pour mon anniverssaire je souhaite faire don de ce jour pour les enfants atteints de cancer en Roumanie en offrant mon jour à l'Association MagiCAMP.

Les colonies de vacance MagiCAMP permettent aux enfants atteint de cancer et à leurs parents de passer quelques jours loin des hopitaux et profiter des plaisirs de l'enfance. Ceci n'est pas possible sans l'Association MagiCAMP et aux dons que nous voulons bien faire. Et c'est une association bien connue et reconnue en Roumanie!

Et si dans ma liste d'amis il y en a qui voulaient me faire un cadeau ou m'offrir des fleurs.... vous pourriez utiliser cette somme pour la donner à cette asociation. Chaque don compte quel qu'il soit, petit ou grand. Et nous pouvons aussi pousser les limites et dépasser la 1000 Lei (soit 222 euros).

Merci pour eux, vous me donnez encore plus le sourire en les aidant eux!

 

*****

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu cancer din Romania de la Asociatia MagiCAMP.

Taberele MagiCAMP le permit copiilor cu cancer să petreacă câteva zile departe de spitale si să se bucure de plăcerile copilăriei. Acest lucru nu ar fi posibil fără Asociația MagiCAMP si a celor ca noi care vor să facă bine. Si această Asociație este foarte cunoscută în România!
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Si daca in aceasta lista exista persoane car ar fi vrut sa imi faca un cadou sau sa imi ofere flori de ziua mea, cel mai frumos cadou pe care as putea sa il primesc este o donatie pentru asociatie, oricat de mic sau mare este aceasta donatie. Si putem depasi limita de 1000 de lei (aproximativ 222 EURO).

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

23 Nov 2018
23 Nov 2018
150 RON
Esti cea mai draguta!♥️
22 Nov 2018

Claudia

300 RON
21 Nov 2018

Alexandra

300 RON
La multi ani! Multă sănătate copiilor din magicamp!
19 Nov 2018

Anonymous

150 RON
15 Nov 2018