Adelina Grigorovici - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți, sa ajuti, sa empatizezi si sa incerci tot timpul sa fii un om mai bun! Si ma stii ca sunt mama ranitilor! :) Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze cu suflet.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către copiii cu probleme. M-ai face foarte fericita!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

Anonymous

50 RON
16 nov 2018