Simona Elena Tuderascu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea sunt zambetele copiilor din MagiCamp

350 RON Donations raised
70% Complete
500 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Anul acesta, am decis să-mi donez ziua de nastere (22 octombrie) copiilor din Tabăra MagiCamp. MagiCamp este o tabară specială, un loc de poveste care adună poveștile și destinele a sute de copii diagnosticați cu afecțiuni grave de sănătate. Puteți vedea mai multe despre ce se întâmplă acolo pe www.magicamp.ro.    La întrebarea : "Ce-ți dorești de ziua ta?" nu am decât un singur raspuns. Îmi doresc să dăruiesc un strop de fericire acestor copii greu încercați, copii cărora boala le-a furat copilăria și care au cunoscut maturizarea mult prea devreme.   Așa că , dragii mei prieteni, cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face este să redirecționați banii pe care i-ați fi dat cumpărându-mi orice obiect material către aceasta cauză. Puteți face acest lucru chiar pe această pagină.   Răsplata mea va fi un mare MULȚUMESC.    #soarele#se#ridică#întotdeauna#deasupra#norilor#iar#uneori#tot#ceea#ce#trebuie#este#un#pic#de#magie# ♡♡♡ #MagiCamp #theMagicMakers 




Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donations

Anonymous

100 RON
Esti cea mai curajoasa! :*
22 Oct 2018
Andrei!
16 Oct 2018
16 Oct 2018

Anonymous

75 RON
16 Oct 2018