Simona Elena Tuderascu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea sunt zambetele copiilor din MagiCamp

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, am decis să-mi donez ziua de nastere (22 octombrie) copiilor din Tabăra MagiCamp. MagiCamp este o tabară specială, un loc de poveste care adună poveștile și destinele a sute de copii diagnosticați cu afecțiuni grave de sănătate. Puteți vedea mai multe despre ce se întâmplă acolo pe www.magicamp.ro.    La întrebarea : "Ce-ți dorești de ziua ta?" nu am decât un singur raspuns. Îmi doresc să dăruiesc un strop de fericire acestor copii greu încercați, copii cărora boala le-a furat copilăria și care au cunoscut maturizarea mult prea devreme.   Așa că , dragii mei prieteni, cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face este să redirecționați banii pe care i-ați fi dat cumpărându-mi orice obiect material către aceasta cauză. Puteți face acest lucru chiar pe această pagină.   Răsplata mea va fi un mare MULȚUMESC.    #soarele#se#ridică#întotdeauna#deasupra#norilor#iar#uneori#tot#ceea#ce#trebuie#este#un#pic#de#magie# ♡♡♡ #MagiCamp #theMagicMakers 
Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donatii

Anonymous

100 RON
Esti cea mai curajoasa! :*
22 oct 2018
Andrei!
16 oct 2018
16 oct 2018

Anonymous

75 RON
16 oct 2018