Luciana Zaharia - MagiCAMP

Alerg pentru zile bune. Alerg pentru MagiCAMP.

650 RON Donatii stranse
43.333333333333% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Puterea de a schimba o zi mai putin buna intr-una buna. Incapatanarea de a da frustrarea pe curaj. Dorinta de a preschimba indoiala in incredere. Asta face alergatul pentru mine. Asta face MagiCamp pentru copii. Imi pun pantofii magici pentru Raiffeisen Bucharest Marathon. Nu ma intrebati de ce alerg, intrebati-va daca vreti sa alergati si voi. Sau daca doar vreti sa imi dati mie curaj si copiilor zile bune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donatii

Ioana Florea

100 RON
Multumim Luciana pentru tot ceea ce faci!!
11 Oct 2018
150 RON
Spor!
11 Oct 2018
Luci, esti o inspiratie! Multumim pentru tot ceea ce faci!
11 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Go, Lu!
11 Oct 2018