Simona Maria Enache - MagiCAMP

Alerg la Bucharest Marathon pentru copiii din MagiCAMP!

340 RON Donatii stranse
68% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi! Așa că haideți să fructificăm cumva zilele noastre. Haideți împreună să creăm o lume mai bună! Nu e nimic greu sau complicat. În data de 14 octombrie, eu voi alerga, o voi face cu tot dragul, iar tu trebuie doar sa ma ajuți, ca împreună să facem copiii cu probleme de sănătate sa nu-și piardă speranța! Nu poți răsplăti bunătatea! Poți doar la rândul tău sa fii bun cândva, undeva...iar acum ai posibilitatea. Așa că... Să fim cât mai buni...doar asta ne rămâne!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Marius

100 RON
Felicitări Simona pentru implicare și succes la cursă!
13 Oct 2018
13 Oct 2018
Bafta, Simo!
10 Oct 2018
Felicitari! Multa bafta! :_*
10 Oct 2018
Mult succes Simo
02 Oct 2018