Matei Teofan Popa - MagiCAMP

Alerg la Bucharest Marathon pentru copiii din MagiCAMP!

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Primul meu semimaraton îl dedic copiilor din MagiCAMP! Pe langa importanta personala pe care o va aduce aceasta cursa in viata mea, vreau sa aduca un mic beneficiu si celor din jur, mai precis copiilor din MagiCAMP si donatorilor. Sunt student la Facultatea de Medicina din Bucuresti si mi doresc sa ajut oamenii atat prin activitatea mea intelectuala, cat si prin cea fizica. În fiecare an, aproape 300 de copii cu afecțiuni oncologice își regăsesc copilăria în Tabăra MagiCamp, iar cu ajutorul programelor MagicBox, MagicHome și MagicTicket, problemele financiare ale familiilor lor se diminuează. Si tu poti lua parte la imbunatatirea traiului acestor suflete nevinovate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

02 Oct 2018
28 Sep 2018