Ionut Panait - MagiCAMP

Alerg pentru MagiCAMP la Bucharest Marathon!

500 RON Donatii stranse
35.714285714286% Complete
1,400 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru ei, pentru copiii al caror zambet e umbrit de suferinta si durere. Alerg pentru MagiCAMP, locul de poveste special creat pentru copiii diagnosticati cu boli grave sau care au pierdut pe cineva drag. Si povestea se scrie de cinci ani chiar in orasul meu natal.

Stiu ce inseamna cand cineva drag nu se mai poate misca. Blocata la pat, cu lacrimi in ochi, cautand dorinta de viata in ochii mei. Atunci am zis: Alerg pentru amandoi, asa cum tu o viata ai alergat pentru mine! Si, din 2017, am alergat deja 1400 km. Acum voi alerga pentru cauza MagiCAMP la Bucharest Marathon.

Vreau incurajarile si suportul vostru!

Daca vrei si tu sa sustii MagiCAMP, poti doar sa dai un click pe “Vreau sa fac o donatie” si orice suma oferita valoreaza enorm.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Ionut Badescu

100 RON
Felicitari!
15 oct 2018
13 oct 2018
30 sep 2018

Roxana

100 RON
27 sep 2018

Lavy

100 RON
26 sep 2018