Alerg la Bucharest Marathon pentru copiii din MagiCAMP!

 

Daniel Rusu Asociatia MAGIC

50% Complete
250 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations

Alerg din 2017 si, dupa aproape un an, am alergat aproape 1000km. Alergatul a devenit parte din viata mea.

Tot in ultimul an, mi-au atras atentia in mod placut campaniile celor de la #MagiCAMP si mi-am propus sa ma implic pentru a-i ajuta sa-si duca la bun sfarsit planurile magice.

Cu siguranta ai auzit de ei si de lucrurile extraordinare pe care le fac pentru copiii diagnosticati cu cancer, ai vazut probabil si campania lor pentru #MagicHOME (in care puteai sa simti pe pielea ta cum e sa stai pe un scaun de spital).

MagiCAMP le oferă copiilor care își trăiesc copilăria între pereții saloanelor de spital șansa de a-și recăpăta încrederea în ei, puterea de a lupta cu boala și motivația de a merge înainte.

Ei bine, vreau sa fiu parte din poveatea lor, iar pe 14 octombrie, la Bucuresti, voi alerga primul meu maraton (42km) pentru copiii MagiCAMP si familiile lor.

Povestea MagiCAMP are nevoie de cat mai multi eroi care sa puna lucrurile in miscare, iar tu poti deveni un personaj din poveste.

Am crezut tot timpul ca fiecare pas facut e important, oricat de mic ar fi el. 
Trebuie doar sa crezi ca vei reusi si sa incepi sa faci acel pas... 
In cariera mea de alergator amator a fost un prim pas, apoi primul kilometru, iar acum ma opresc dupa 42km.

Primul pas pentru a pune o caramida la proiectul MagicHOME, un "acasa" pentru copiii bolnavi de cancer si familiile lor, este sa intri pe link si sa faci o donatie. Oricat de mica e suma, ea valoreaza mai mult decat iti imaginezi.

Totul poate pleca de la 10lei, doneaza acum ce suma doresti si ne vedem pe 14 octombrie la maraton! 1f609.png

Multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donations

09 Oct 2018
Run Forest
09 Oct 2018
08 Oct 2018
26 Sep 2018