Andreea Neagu - MagiCAMP

30 de ani , cu cel mai frumos cadou de ziua mea

1,225 RON Donatii stranse
40.833333333333% Complete
3,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

There's nothing more plseasing than to share joy with the ones in need. This year I decided to give away my birthday to a cause which I support and appreciate. 

30 este o varsta cu semnificatie pentru mine si simt sa o celebrez altfel decat pana acum, de aceea nu voi primi cadouri, ci doresc sa strang bani pentru un loc tare drag sufletului meu: proiectul MagiCamp (www.magicamp.ro), loc unde copii cu boli grave, cum este cancerul, copii care au arsuri sau au trecut prin pierderi serioase pot merge in tabere unde au parte de experiente transformatoare, unde isi pot vindeca sufletul macar putin.

Turning 30 has a special meaning to me and I feel like cerebrating this age in a different way than before. So this year I don't want any presents, but to raise money for a place I really care about: MagiCamp project (www.magicamp.ro), a place where children with severe illnesses, like cancer or burns, or children who went through segnificant losses in their life get to live special healing experiences, for their souls. 

Dorinta de ziua mea este sa sutin aceasta cauza, in orice mod pot, asa ca va invit sa donati alaturi de mine!!

I really want to support this cause, so I invite you to donate with me:)

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

<3 <3 <3 Happy birthday!!
17 sep 2018
La multi ani,Sufletel!
16 sep 2018
Sanatate copiilor
15 sep 2018
Sa fie cu noroc pt micuti! La multi ani, Andreea draga!
15 sep 2018
14 sep 2018
05 sep 2018

Marius

50 RON
Felicitari pentru initiativa.
31 aug 2018