Laura Vasile - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să aduc un strop bucurie celor mai putin norocosi.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi cumperi flori, care oricum se ofilesc in cateva zile, să donezi banii către acestă cauză.

Copiii bolnavi de cancer si alte boli grave, vor putea avea cateva zile mai fericite intr-o tabara, putand sa uite de suferinta si sa se bucure de copilarie, iar tu, cu siguranta, vei simti o parte din bucuria lor.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Pentru amintiri unice, zilele din tabara sunt magice!
03 Aug 2018

Voicu

50 RON
03 Aug 2018
...
31 Jul 2018

Anonymous

75 RON
31 Jul 2018
31 Jul 2018