Mihaela Albu - MagiCAMP

Mimi4MagiCamp

576 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

6 Donatii

Anonymous

50 RON
01 nov 2017

Cosmin P.

46 RON
01 nov 2017

Anonymous

300 RON
Foarte dragut Mimi ca te-ai gandit sa faci asta
01 nov 2017

Andreea

55 RON
Pentru un suflet minunat :* Happy Birthday!
01 nov 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani, Mimi scump!:*
01 nov 2017

Andreea Gray

75 RON
Draga mea, La foarte fericiti si plini de zambete multi ani! :) Ce idee frumoasa sa-ti daruiesti ziua de nastere, ma bucur foarte tare ca pot fi parte in initiativa ta! Pup, sa ai o zi minunata! Andreea
01 nov 2017