Cristi Cazacu - MagiCAMP

Super human – full 1050 km race

305 RON Donatii stranse
30.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"O provocare pentru toți. Eu alerg, voi ajutaţi! Participați alături de mine. 

Vă mulțumim eu și copiii care au nevoie de ajutorul nostru."

  Cristi Cazacu, alergător împătimit de aproape zece ani, dar pasionat de sport de când se știe, remarcă avântul pe care sportul l-a luat în general în România și se bucură de câte ori vede oameni alergând sau ”biciclind”. De altfel, noi cu el am stat de vorbă în timp ce vântul puternic încerca sa îl dea jos de pe bicicleta pe care se întorcea acasa de la lucru. Ambițios, Cristi combina utilul cu plăcutul. ”Sunt la antrenament acum!”, a râs el continând să povestească. 
Cristi aleargă din pasiune și face parte, spune el, din rândul foarte puținilor alergători de ultra maratoane. Se implică în cauze pentru că el poate; este în putere și vrea să le ofere din ea și celor care au nevoie. ”Dacă putem să alinăm suferința, oricât de puțin, și să oferim șanse, de ce să nu o facem? Am și eu un copil, care nu mai e chiar copil, face 17 ani, și mă gândesc și la el”. 
Mulțumim din suflet, Cristi, și să te țină picioarele cum te ține și moralul de învingător!
Dacă doriți să îl sprijiniți pe Cristi și prin el copiii diagnosticați cu cancer și familiile lor, o puteți face donând o sumă cât de mică aici!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Multa bafta, Cristi!
02 Nov 2017

Anonymous

50 RON
Succes, Cristi!!!
31 Oct 2017
Mult succes!
30 Oct 2017
Go Cristi!
27 Oct 2017
Succes!
27 Oct 2017