Super human – full 1050 km race

 

Cristi Cazacu Asociatia MAGIC

30.5% Complete
305 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

"O provocare pentru toți. Eu alerg, voi ajutaţi! Participați alături de mine. 

Vă mulțumim eu și copiii care au nevoie de ajutorul nostru."

  Cristi Cazacu, alergător împătimit de aproape zece ani, dar pasionat de sport de când se știe, remarcă avântul pe care sportul l-a luat în general în România și se bucură de câte ori vede oameni alergând sau ”biciclind”. De altfel, noi cu el am stat de vorbă în timp ce vântul puternic încerca sa îl dea jos de pe bicicleta pe care se întorcea acasa de la lucru. Ambițios, Cristi combina utilul cu plăcutul. ”Sunt la antrenament acum!”, a râs el continând să povestească. 
Cristi aleargă din pasiune și face parte, spune el, din rândul foarte puținilor alergători de ultra maratoane. Se implică în cauze pentru că el poate; este în putere și vrea să le ofere din ea și celor care au nevoie. ”Dacă putem să alinăm suferința, oricât de puțin, și să oferim șanse, de ce să nu o facem? Am și eu un copil, care nu mai e chiar copil, face 17 ani, și mă gândesc și la el”. 
Mulțumim din suflet, Cristi, și să te țină picioarele cum te ține și moralul de învingător!
Dacă doriți să îl sprijiniți pe Cristi și prin el copiii diagnosticați cu cancer și familiile lor, o puteți face donând o sumă cât de mică aici!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

La prima vedere 1000 km Balkan este o provocare sportiva de 11 zile, ce combina ciclismul si alergarea. Dar este mai mult decat atat. Este un concept complex cu misiunea de a contribui la dezvoltarea indivizilor si a societatii. Evenimentul este non-competitiv, suntem limitati doar de lumina zilei: putem parcurge in medie 160 km pe zi cu bicicleta si 60 km pe zi in alergare in cele circa 8h30m de

 

5 Donații

Multa bafta, Cristi!
02 Nov 2017

Anonymous

50 RON
Succes, Cristi!!!
31 Oct 2017
Mult succes!
30 Oct 2017
Go Cristi!
27 Oct 2017
Succes!
27 Oct 2017