Ovidiu Streian - MagiCAMP

De ziua mea imi doresc sa daruiesc ...

1,725 RON Donatii stranse
86.25% Complete
2,000 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru cei mai mulți dintre noi o zi de naștere este sărbătorita împreuna cu prietenii, familia, o petrecere, cadouri, mâncare si băutură.

In ultimi trei ani pasiunea mea pentru alergat m-a schimbat, lucrurile materiale si poftele culinare nu mai sunt pe lista mea priorități / pasiuni. M-am schimbat si am învățat sa fiu mai bun cu mine însumi, încă sunt la faza la care mă gândesc la stabilitatea si bunăstarea mea si a familiei mele, mi-as dori sa fiu mai empatic, sa mă gândesc si la alții. 

Cred ca este un moment bun sa încerc in prima faza sa-mi dăruiesc ziua de naștere unei cauze nobile, următorul pas pe care mi-l doresc este o implicare directa si activa.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acesta cauză. Am ales MagiCAMP, aceasta asociatie încearcă să le dea puțin înapoi copiilor bolnavi de cancer. Adică multă joacă. http://magicamp.ro


Lucrurile materiale sunt trecătoare, sentimentele si emoțiile sunt de neprețuit, împreună suntem mai buni!

 


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

14 Donatii

Echipa de colegi de la Honeywell
28 Jun 2017
28 Jun 2017
100 RON
27 Jun 2017
La multi ani, Ovidiu!
26 Jun 2017
La multi ani!
26 Jun 2017
25 Jun 2017
Sper ca de ziua ta speciala sa primesti tot ce-ti doreste inima.Sa ai o zi de nastere minunata!La multi ani,km in alergare!
24 Jun 2017

Adrian Lazarutiu

50 RON
La mulți ani !
24 Jun 2017
La multi ani cu sanatate si cat mai multi km alergati !!!!
23 Jun 2017
La Multi Ani si kilometri :), Ovidiu!
23 Jun 2017
23 Jun 2017
La Multi Ani, Ovidiu!
22 Jun 2017

Cristi Lazar

150 RON
Niciodata nu e tarziu sa daruiesti ceva, oricat de mic ar fi.
21 Jun 2017
21 Jun 2017