Ana-Maria Berbec - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

De obicei planific şi mă gândesc ce să îmi dăruiesc mie şi celor apropiaţi, ca experienţă. 

Însă anul acesta am simţit că am deja tot ce am nevoie, aşa încât am ales să donez ziua mea de naştere unei fundaţii cu care rezonez de ceva vreme. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiţi alături de mine și, în loc să îmi faceţi un cadou, să donaţi banii către acestă cauză apăsând butonul "Vreau să fac o donaţie!" Cât simte fiecare. :)

Împreună suntem mai buni!

Vă mulțumesc că sunteţi alături de mine și, dacă vă place ideea, vă puteți dărui ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donatii

Anonymous

10 RON
08 iun 2017

Iubesc viata

30 RON
La multi ani cu bucurie, zambet, curaj, darnicie si iubire! <3
15 mai 2017

colegii hp

460 RON
15 mai 2017

Anonymous

100 RON
15 mai 2017