Antoniu Damian - MagiCAMP

Alerg pentru copiii din tabăra MagiCAMP

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 9 aprilie urmează să alerg primul meu semimaraton.

Mi-am setat, desigur, şi anumite obiective pe care doresc să le ating, insă niciunul dintre aceastea nu mă motivează mai tare decât cauza pe care mi-am propus să o susţin.

Alerg cei 21 de km pentru copii cu obiective mult mai însemnate decât ale mele, aflaţi într-o cursă infinit mai grea decat cea la care mă încumet eu. Alerg pentru copiii care se înfruntă sau s-au înfruntat cu o boală care face selecţii nemiloase şi de neinţeles: cancerul.

Cum putem să ajutam noi?

Sprijinind MagiCAMP, o tabără care oferă un strop de magie şi o doză de încredere acestor copii prin joacă. O joacă pusă în scenă la modul cel mai serios de un grup de oameni inimoşi care oferă asistenţă de specialitate necesară copiilor aflaţi în această situaţie.

De la prima ediţie şi până acum tabăra şi-a crescut constant numărul de participanţi şi aici putem interveni noi!

Tabăra este, desigur, gratuită pentru copii. Haideţi să ajutăm ca tabăra să crească şi anul acesta şi să facem o vară magică pentru cât mai mulţi copii! #haideticumine #MagiCAMP

 

Mai multe informaţii despre MagiCAMP puteţi găsi pe pagina lor de Facebook sau urmărind reportajul de mai jos.

 

https://www.facebook.com/magicamp.ro

https://youtu.be/Bp_RWrladyU

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!