Karaoke pentru copii MAGICI

 

Cezar Dometi Asociatia MAGIC

30% Complete
150 RON
Donations raised
500 RON
Target
1
Donations

În vara aceasta am învăţat de la copiii cu afecțiuni oncologice despre voinţă, curaj, spirit de echipă. A fost fantastic să fac parte din comunitatea MagiCAMP și să fiu lângă ei timp de o saptămână, să-i văd cum se bucură de fiecare clipă în această tabără.
Pentru a putea face și alți copii să zâmbească, pentru a le dărui momente magice de cântec şi joc, e necesar să susţinem, să ne implicăm şi să donăm.
Eu mi am pregătit vocea și vă aștept să ne bucurăm împreună că facem o faptă bună!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică. Cum poți să-i ajuți pe Andrei, Ionuț și Ana să petreacă clipe de magie într-o tabără în care singura grijă este distracția? Este foarte simplu: vii cu prietenii la karaoke și împreună faceți o faptă bună. Tu cânți, iar ei donează ca

 

1 Donations

Va doresc o grămadă de donații și distracție pe măsură joi la karaoke! Bafta! :)
16 Nov 2016