Alina-Madalina Mihulca - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

350 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor motiv pentru care in acest an am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Potrivit statisticilor 8 din 10 copii diagnosticaţi cu cancer reuşesc să se vindece însă impactul fizic şi psihologic asupra acestora este unul semnificativ. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către cauza celor de la MagiCamp care încearcă să le dea inapoi acestor copii din ceea ce le-a fost luat. 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Anonymous

50 RON
Un 8 Martie frumos.
08 Mar 2017

Anonymous

40 RON
La multi ani, zana!
15 Sep 2016

Anonymous

30 RON
La multi ani, domnule Iepure :* :)
14 Sep 2016

Anonymous

50 RON
04 Sep 2016

Anonymous

100 RON
Take care, spread the kindness!
02 Sep 2016

Anonymous

30 RON
02 Sep 2016

Anonymous

50 RON
La multi ani, draga mea, sa fii fericita, asa cum meriti, sa poti ajuta in continuare cat mai multi copii! :)
02 Sep 2016