Ana Ion - MagiCAMP

MagiCAMP e bucurie şi încântare şi visare

1,200 RON Donations raised
48% Complete
2,500 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

       

          Ana Ion iubeşte să facă voluntariat activ şi crede că este unul dintre cele mai plăcute moduri de a-şi dedica timpul liber. De fapt, iubeşte foarte mult copiii. Şi unul dintre lucrurile care o definesc ca om este că, atâta timp cât va putea, va face asta cu tot sufletul. 

         Ana s-a îndragostit de MagiCAMP, tabăra copiilor diagnosticaţi cu cancer, "la prima vedere" şi a ştiut că aceşti copii pot primi ajutor, zâmbete şi atenţie de la un om gata să le ofere. "Această tabără este magică pentru copiii care au nevoie să creadă în vise, să ştie că pot să le atingă. Sunt mereu nerăbdătoare să le povestesc prietenilor mei, nu numai despre tabără, ci mai ales despre copiii care pot fi adevărate modele de curaj, motivaţia de a lupta şi puterea de a oferi cele mai frumoase zâmbete, indiferent de situaţie."

         Ana este voluntar permanent al MagiCAMP şi trăieşte în ritm intens fiecare experienţă. Uneori atât de intens, că aleargă. La propriu, la maratoane. Alteori, după copii, în tabără!

         Pentru ca visul copiilor să rămână realitate, e nevoie şi de ajutorul vostru!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Binele invinge ~ 2016

Nu eşti neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naştere a trecut, nu ai o provocare personală pe care să o foloseşti pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuţi organizând propria ta campan

3 Donations

Anonymous

150 RON
Da, cred că binele întotdeauna învinge.
18 iul 2016

Anonymous

1,000 RON
08 mar 2016
26 feb 2016