MagiCAMP e bucurie şi încântare şi visare

 

Ana Ion Asociatia MAGIC

48% Complete
1,200 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
3
Donații

       

          Ana Ion iubeşte să facă voluntariat activ şi crede că este unul dintre cele mai plăcute moduri de a-şi dedica timpul liber. De fapt, iubeşte foarte mult copiii. Şi unul dintre lucrurile care o definesc ca om este că, atâta timp cât va putea, va face asta cu tot sufletul. 

         Ana s-a îndragostit de MagiCAMP, tabăra copiilor diagnosticaţi cu cancer, "la prima vedere" şi a ştiut că aceşti copii pot primi ajutor, zâmbete şi atenţie de la un om gata să le ofere. "Această tabără este magică pentru copiii care au nevoie să creadă în vise, să ştie că pot să le atingă. Sunt mereu nerăbdătoare să le povestesc prietenilor mei, nu numai despre tabără, ci mai ales despre copiii care pot fi adevărate modele de curaj, motivaţia de a lupta şi puterea de a oferi cele mai frumoase zâmbete, indiferent de situaţie."

         Ana este voluntar permanent al MagiCAMP şi trăieşte în ritm intens fiecare experienţă. Uneori atât de intens, că aleargă. La propriu, la maratoane. Alteori, după copii, în tabără!

         Pentru ca visul copiilor să rămână realitate, e nevoie şi de ajutorul vostru!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Nu eşti neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naştere a trecut, nu ai o provocare personală pe care să o foloseşti pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuţi organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.  Poţi face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele învinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundria

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
Da, cred că binele întotdeauna învinge.
18 Jul 2016

Anonymous

1,000 RON
08 Mar 2016
26 Feb 2016