Ciprian Stanescu - MagiCAMP

Alerg pentru copiii MagiCamp

601 RON Donatii stranse
60,1% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am vazut alaturi de copiii din MagiCamp cum arata increderea, fericirea, curajul, tristetea si implacabila determinare in fata bolii. Si ma intreb adesea daca nu cumva prea multe din lucrurile pe care le facem sunt pur si simplu superficiale. Sa ne ingrijim asadar mai mult de lucrurile cu adevarat importante din viata noastra! Si sa avem incredere ca visele ce par improbabile nu sunt imposibile.

Alerg pentru cei mai curajosi copii pe care i-am cunoscut vreodata. M-au invatat frumos despre maturitate si fragilitate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Crosul Rompetrol Run for Care

Se poate să ai şi grijă de sănătatea şi de tonusul tău în timp ce faci o faptă bună şi aduci zâmbetul pe buzele unor copii pentru care copilăria nu prea are timp? Da, se poate! Acest lucr

8 Donatii

Anonymous

21 RON
13 ian 2016

Tomi Torkos

30 RON
01 oct 2015

Lucian Dumbravieanu

75 RON
go, go CIP!!!!
06 iun 2015

Andrei Tarnea

75 RON
05 iun 2015

Dragos Beldy

75 RON
Spor la alergat si multe zambete in tabara
05 iun 2015

Irina Eldridge

75 RON
05 iun 2015

Alexandra Morut

100 RON
Spor la alergat!
05 iun 2015

Costinela D

150 RON
Good luck!
04 iun 2015