Gabriela Pavelescu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ajuta-ma sa dau inapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă intr-un loc de vis, încărcat de toata magia taberelor trecute. Joacă discret supravegheată de medici și personal de specialitate.

Deoarece pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață, prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trecand în plan secund.

MagiCAMP încearcă să le dea  înapoi incredere în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!