Donati pentru Magic Home in loc de cadou pentru Anca si Ovidiu :)

 

Ovidiu Dragusoiu Asociatia MAGIC

100% Complete
2,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

IMG_6346.jpg

MagicHOME oferă familiilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte, servicii de suport non-clinic precum terapie prin artă şi suport psihologic.
Primul MagicHOME, localizat în Bucureşti, aproape de principalele spitale pentru copii cu afecțiuni oncologice și nu numai (Institutul Oncologic București și Institutul Clinic Fundeni) a găzduit deja peste 300 de copii şi membri ai familiilor lor în prima jumătate a lui 2017.  Apartamentul de 4 camere din Cluj, deschis în martie 2017, este aproape întotdeauna ocupat şi e foarte apreciat de familii şi de echipele medicale din centrele de oncologie pediatrică din Cluj.
Micul apartament cu 2 camere din Viena, aflat la 15 minute de spitalul de copii Sf. Ana şi AKH Viena, nu este doar un loc prietenos si complet utilat în care să locuiesti ci, adesea, singura posibilitate pentru familiile care au nevoie să stea mai mult decât câteva zile aproape de spital pentru tratament intra sau extra-spitalicesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

150 RON
20 Feb 2020
La multi ani! Sanatate tuturor!
20 Feb 2020
19 Feb 2020

Ciolea

100 RON
19 Feb 2020
19 Feb 2020
200 RON
La mulți ani, Anca și Ovidiu!
19 Feb 2020

Prosperu'

300 RON
La mulți ani bai Ovideilor. De ziua mea vreau surubeltina electrica și cutie cu scule. Are la Leroy cu vreo 400 de lei
19 Feb 2020
19 Feb 2020

Adi și Mari

300 RON
19 Feb 2020
300 RON
15 Feb 2020